Avsnitt

Avsnitt 64: När vinter är höst och vuxenböcker är ungdomsromaner

Nytt år och nya saker att bli förbannad över. Eller vänta nu – nog har vi blivit förbannade över vårtjat mitt i midvintern tidigare? Och med midvinter menar vi höst, eftersom det fortfarande är höst i en tredjedel av Sverige fortfarande. Sofia är dessutom, passande nog, förbannad på en bok hon har läst.

Nytt år och nya saker att bli förbannad över. Eller vänta nu – nog har vi blivit förbannade över vårtjat mitt i midvintern tidigare? Och med midvinter menar vi höst, eftersom det fortfarande är höst i en tredjedel av Sverige fortfarande. Sofia är dessutom, passande nog, förbannad på en bok hon har läst.

Recensioner

Martina Haag – Livet går så fort. Och så långsamt.

Johanna Lindbäck – Karta för förälskade och andra vilsna

Emma Johansson – Papperssjälar

Liked it? Take a second to support Sofia on Patreon!
Previous Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply