Övrigt

Avsnitt 63: En förbannad årskrönika

Året är snart slut och vi sammanfattar 2017 med en årskrönika: vad har gjort oss mest förbannade under året som gått? Vilka böcker har gjort oss glada, och vilka har gjort oss förbannade? Vilka böcker har varit mest gripande, mest överraskande? Ja, årets sista avsnitt är helt enkelt en riktigt boktipsarfest. Nyfiken på vilka böcker som rörde upp mest känslor hos oss, skynda lyssna. Gott Nytt År på er och TACK för att ni lyssnar!

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Linda januari 10, 2018 at 10:02

  Hej!
  Det här avsnittet går inte att ladda ned i min vanliga app för poddar. Alla andra avsnitt, även dagens, funkar.

  Jag använder podkicker version 2.3.3, har android 7.0, det står ‘not found’ när jag försöker ladda ner avsnittet.

  Tänkte bara att det kanske beträffar flera än mej och ni vill/kan göra nåt åt det.

  Tack för en bra podd, den enda jag inte tröttnat på än 😁

  • Reply Katta januari 10, 2018 at 10:13

   Vad märkligt. Vi hade lite problem just när vi laddat upp avsnitt 63, men från mitt håll funkar det både online och i de appar jag har. Jag ska se om acast vet vad detta kan beror på. Tack för att du meddelar om det!❤️

  Leave a Reply