Avsnitt

Avsnitt 40: Duktiga flickor, fattigdom, besynnerliga barn och förlorad självkänsla

Fyrtio avsnitt! Lika många avsnitt som det är veckor i en graviditet. Men eftersom vi kommer ut med ett avsnitt varannan vecka skulle vi ju kunna säga att vi nu är en två graviditeter gammal podd. Heja oss. Till det här avsnittet har vi läst om förlorad självkänsla, förlorade pengar, duktiga flickor, besynnerliga barn, handjobb och spöken, boxning, flykt och rasism. Puh! Och det är mycket känslor kring alla dessa ämnen. Ja, vi är rätt förbannade stundtals, rent ut sagt. Till och med mer förbannade än vanligt.

Böcker som recenseras

Finna sig, Agnes Lidbeck

Fattigfällan, Charlotta von Zweigbergk

Duktiga flickors revansch, Birgitta Ohlsson

Miss Peregines hem för besynnerliga barn, Ransom Riggs

En sån som du, Gillian Flynn

Slag, Lena Bezawork Grönlund

När hundarna kommer, Jessica Schiefauer

Andra böcker vi pratar om

Sookie Stackhouse-serien

 

 

 

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Bokashi och jordfabrik! – Mellan himmel & tomater.. februari 27, 2017 at 08:55

    […] ledig. Kroppen tjurar rätt rejält idag så det blir väldigt varsama aktiviteter som promenad (En förbannad podd har släppt ett nytt avsnitt, perfekt sällskap under promenaden!), läsning (läser just nu […]

  • Leave a Reply