Avsnitt

Avsnitt 39: Förbannat mycket böcker, men inte så mycket vår

Böcker, böcker – här vare böcker! Vi har läst fyra färre än ett tjog och vi pratar om dem allihop. Och som om detta inte vore nog recenserar vi två ljudboksappar OCH semlor. Eller kanske mest Nutella och nötkräm. Woop, woop?

Böcker som recenseras:

En förbannad bokcirkel:

Den 19 mars bokcirklar vi Ordbrodösen av Anna Arvidsson i detta event på Facebook, läs den och var med!

Veckans tips:

Andra bloggar/poddar vi nämner:

Andra tidsfördriv:

Liked it? Take a second to support Sofia on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Charlotta februari 13, 2017 at 12:25

  Perfekt start på veckan att få ett nytt avsnitt! Dessutom med ”Ordbrodösen”! Jag älskade också den och ska försöka vara med på bokcirkeln. En av sakerna jag gillade var att den var andlöst spännande men att språket tvingade en att läsa långsamt, så att man inte kunde svulla den på samma sätt som man gör med andra spännande böcker (jag läste ”Epidemin” innan och den hetsläste jag på slutet).

  Jag gillade ”Expedition Kanchenjunga”, men maken uttryckte det bra: ”Hon har skrivit samma bok igen, men det gör ingenting eftersom hon gör det så bra” och det kan jag hålla med om. Men ”Evig natt” var bättre.

  • Reply Sofia februari 13, 2017 at 12:50

   Ser verkligen fram emot fler böcker av Anna Arvidsson! Himla lovande att det här var hennes debut tycker jag. Hoppas du kan vara med och cirkla!

 • Reply Ordbrodösen -Ett boktips! – Mellan himmel & tomater.. februari 21, 2017 at 16:54

  […] av En förbannad podd (fantastiskt bra podd om böcker! Ni hittar just det här avsnittet HÄR om ni vill lyssna.) och man kan vara med och bokcirkla boken inne på Fb den 18 mars i det […]

 • Leave a Reply