Övrigt

En månad av boktips: Flora Wiström

Hej hopp och gott nytt gänget! Vi inleder 2017 med att under hela januari bjuda på boktips från personer som vi gillar! Vi har bett författare, poddare, bloggare och bokälskare att tipsa oss om de bästa böcker de läste under 2016, samt vad de läser just nu och vad som står på tur. Boktips hörrni, det kan man nämligen aldrig få för många av.

Först ut är Flora Wiström. Inte nog med att Flora driver en fantastisk blogg fylld till bredden med pepp, ärlighet, vackra foton, vegansk mat och feminism, hon är även en av rösterna bakom den populära podden Flora & Frida OCH författaren till en av Kattas favoritböcker under 2016: Stanna. Hon är som ett sprakande nyårsfyrverkeri av awesomeness helt enkelt – fast mycket snällare mot djuren!

Hej Flora! Vilka böcker av de du läste under 2016 vill du rekommendera andra att läsa?

En bön för de stulna av Jennifer Clement, Flickorna av Emma Cline och Jag heter inte Miriam av Majgull Axelsson.

Vilken bok läser du just nu?

De polyglotta älskarna av Lina Wolff.

Vilken bok står på tur?

Välkommen till Amerika av Linda Boström Knausgård.

Tack Flora för att du ville vara med och boktipsa!

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply