Andra tidsfördriv

Historieätarna och Alla kan äta julbord

Snart fyller jag år. Åh, jag älskar att fylla år! Förra året fick jag världens mest awesome födelsedagspresent – Lotta Lundgren. Eller alltså ja, biljetter till Alla kan äta julbord prick samma dag som jag fyllde år. Istället för att mamma kom på middag, vilket jag hade bjudit in henne till, så kom hon i egenskap av förste barnvakt några timmar tidigare. Det var en helt fantastisk kväll – svingod mat, barnfritt och Lotta. Ja, min man var ju också där – men LOTTA.

Så varför skriver jag om det här, undrar ni? För imorgon börjar Historieätarna på TV, och gillar man Historieätarna (och förra årets julkalender) kommer man älska Alla kan äta julbord. Hade det inte varit för att det är rätt dyrt hade jag gett detta till Sofia i tidig julklapp (med mig som sällskap, obviously), men ja, kanske nästa år om vi inte längre är en nollbudget podd.

Svårt för maken att toppa förra årets födelsedagspresent ändå – och alltså, jag fyller ju ändå fyrtio i år.

imag5308

imag5312

Jag var så där lite lagom taggad.

imag5316

Jag tog massor av jättesuddiga bilder.

img_20151212_230053

Och på slutet fick jag sådan feel att jag till och med ställde mig upp och klappade med. Det händer banne mig nästan aldrig, men födelsedags-Katta, hon kan hon. Och är det någon som kan locka fram det ur mig, så är det tydligen Lotta.

 

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply