Övrigt

De nominerade är…

Men hoppsan hejsan, två inlägg på en och samma dag? Jo, ibland blir det så. Speciellt en dag som denna då vi dels släppte nytt avsnitt i arla morgonstund, och dels hänger på Augustprisets nomineringsevent nu ikväll. Nomineringseventet är ju öppet för alla, om man anmälde sig i förväg. Hann du inte anmäla dig, eller kan du inte vara där – då kan du titta på livesändningen prick här.

Vilka 18 titlar som nominerats till årets Augustpris tillkännages för första gången inför en stor publik under ett kvällsevent på Kulturhuset Stadsteatern den 24 oktober. Tara Moshizi och Daniel Sjölin presenterar och samtalar med de nominerade författarna på scen. Dessutom tillkännages vilka texter som nominerats till Lilla Augustpriset. 

Spoiler alert – titta extra noga när de talar om Lilla Augustpriset. 16:30-18:00 sänds det live, och jag tror att det kommer gå att titta på i efterhand också.

 

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply