Övrigt

Bob Dylan alltså?

capture_2016-10-14-19-25-29-01.jpeg.jpgIgår när jag var på pressvisning (av något helt annat än böcker) utropade plötsligt Krizz ”BOB DYLAN? BOB DYLAN FÅR LITTERATURPRISET?!?”. Nu är ju detta något vi kommer prata om i avsnitt 27 av podden, som vi spelade in igår och som släpps på måndag, men det känns ju nästan som ett tjänstefel att inte skriva minsta rad om detta här på bloggen.

Å enda sidan kände jag att ja, det är ju i alla fall ett namn jag känner igen. Å andra sidan kände jag att MJEH, really?  Alltså, jag förstår också att han skrivit massor av finfina låtar, även om jag personligen aldrig varit ett fan, men mest tänker jag MJEH, really? Det finns så många andra, SÅ MÅNGA ANDRA, som jag hellre hade sett som nobelpristagare. Här hade det naturligtvis varit på sin plats att lista några andra, men alltså, det är fredag kväll, kaffet är nybryggt och doftljuset från The Body Shop är tänt, och jag är faktiskt helt fast i Wahlgrens Värld (no shame) (eller jo, lite, men YOLO) så jag har inte tid just nu. Kanske en annan gång.

Vad Sofia, jag och Helena Dahlgren tycker om årets litteraturpristagare kommer ni kunna höra efter helgen. Ja, det och en massa massa massa om skräck och andra rysligheter. Vad ni inte får höra om i avsnittet är när jag och Sofia drack öl efter poddinspelningen på Kalla Kulors 15-årsfest (och släppet för Yxmannen av Ray Celestin) – vi hade tänkt att spela in en film, men ibland blir det inte som man tänker – speciellt inte om det finns chips i närheten. Men ni får en bild istället, och det är ju också trevligt.

Trevlig helg!

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply