Andra tidsfördriv

Tips: Augustpodden

Nu hörrni, nu sitter ni och väntar på ett nytt avsnitt av En förbannad podd, det förstår vi ju. Men ni får faktiskt vänta tills arla morgonstund på måndag, för det har vi bestämt är en himla bra tid för er att få ett nytt förbannat avsnitt – plus att det då har gått prick två veckor sedan ni sist njöt våra härliga röster i era lurar och två veckor mellan avsnitten är ju lite vår grej. Men hav förtröstan – sedan igår ligger första avsnittet av Augustpodden med Tara Moshizi och Daniel Sjölin ute i etern. Det här är avsnittet som de spelade in live medan vi lyssnade i måndags, och det tycker jag inte ni ska missa, för det var riktigt bra! Tara och Daniel pratar med författaren Johanna Lindbäck, historikern Gunnar Wetterberg och Expressens biträdande kulturchef Jens Liljestrand om årets bokår.

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply