Avsnitt

Avsnitt 25: Könslös mansfilm, Twin Peaks och spoilers

Förbannade mansfilmer och förbannade, fantastiska bokmässa som vi inte fick besöka. Det är vad vi grämer oss över den här veckan, när vi inte pratar om alla (nästan) hundra böcker vi har läst. För den här gången har vi läst så att det har rasslat i bokplattorna ska ni veta. Två mästerverk och två helt okej böcker och som om inte det vore nog bonuspratar vi om en novellsamling och en romansamling (obs: Arvet efter dig recenseras mellan 31:00 och 40:30, och den spoilar Livet efter dig). Twin Peaks och Jeffrey Dean Morgan kvalar in under avsnittets övriga tidsfördriv tillsammans med tatueringskuriosa. Något som inte kvalar in i avsnittets övriga tidsfördriv, men väl i livets, är vår sprillans nya YouTube-kanal. Den kan ni titta på här. Hepp!

Recensioner

Andra böcker vi pratar om

Veckans tips

Andra tidsfördriv

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply