Recensioner

Flickorna av Emma Cline

Flickorna av Emma Cline. Jag KAN INTE SLÄPPA DEN. Vi pratar om den i avsnitt 24 som kom ut i måndags, och då säger jag att den liksom fortsatte växa på mig även efter jag var klar med den. Jag skulle vilja säga ”efter jag hade lagt den åt handlingarna” men banne mig, det har jag ju inte gjort. Under tiden jag läste boken tänkte jag att den nog skulle få en fyra i betyg av mig, men nu, en vecka senare och med den konstant i huvudet, så tycker jag nog att det ör en klockren femma trots allt.

Jag knarkar intervjuer med Emma Cline också. Kanske är det lika mycket henne jag är förtjust i som själva boken? Har jag rent av utvecklat en ny författarcrush? Är det ens okej efter bara en bok?

Nå väl! Titta på intervjun med henne i SVT Babel (finns i SVT Play). Själv ska jag nog ta och beställa hem boken på engelska. Ja, jag måste läsa den på engelska. Så får det bli.

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jenny september 21, 2016 at 15:04

  Älskar när det händer! När jag läst den livar jag att meddela dig så kanske jag kan få ventilera?

  • Reply Katta september 21, 2016 at 18:41

   ABSOLUT!

 • Reply Anna Maja september 21, 2016 at 19:30

  Jag har sett och hört så mycket bra om den och efter att jag lyssnade på er podd imorse var jag tvungen att ladda ner den som e-bok. Kan inte längre vänta på att få läsa den!

  • Reply Katta september 21, 2016 at 20:43

   ÄLSKAR e-böcker. Jag lånade min som e-bok på biblan. Eller min och min. Men du vet 😀 Hoppas du ska tycka om den lika mycket som jag gör!

  Leave a Reply