Avsnitt

Avsnitt 24: En förbannad podd träffar Sandra Beijer, tittar på Emma Cline och pladdrar på

Behold! Ett nytt rafflande avsnitt for your ears only. Den här gången har vi plockat fram SL-korten och gett oss ut på tur. Först hem till Sandra Beijer för att prata om hennes nya bok, om skrivande i olika former och manliga egon att bli förbannad på, och sedan till Kulturhuset i Stockholm för att titta på Emma Cline. Apropå turer har Sofia överlevt en resa till Kroatien. Katta, däremot, försöker överleva olika tempus. Det blir inte så många recensioner den här gången, men desto mer fniss, långa läslistor och fascination över Manson-familjen. Glad lyssning!

Recensioner

Emma Cline, Flickorna

Andra böcker vi pratar om

Sandra Beijer, Allt som blir kvar

Ika Johannesson, Blod Eld Död

Julia Skott, Håll käften jag räknar

Veckans tips

Bokdatum

Stockholm Literature

Liza Hermeline

Andra  tidsfördriv

Fantomen på operan

Phantom of the Opera med Iron Maiden:

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply