Övrigt

Facit: Kroatien-läsning

En vecka. Det är ju ingen tid alls? Nu är sju dagar i Kroatien ett minne blott och av de där åtta förhoppade böckerna, läste jag ut två och började på en. Men det var trots allt fler än den halva boken jag egentligen trodde att jag skulle hinna, när jag tänkte helt krasst på det. Böckerna jag läste ut var:

Chimamanda Ngozi Adichie Det där som nästan kväver dig

Sandra Beijer Allt som blir kvar

Och boken jag påbörjade var den här:

Gillian Flynn Vassa föremål

Vad jag tycker, får ni så klart veta i kommande avsnitt av podden! Förutom läsning ägnades veckan mest åt medeltida städer, havsbad, bilkörning, familjehäng, små mängder vin och lite halvkasst med sömn. På det stora taget en fantastisk resa, med andra ord!

Liked it? Take a second to support Sofia on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply