Avsnitt

Avsnitt 21: En förbannad podd går på lokal – och intervjuar Therese Krook

Den 31 augusti släpper Therese Krook sin debutroman Tala är silver. Vi tog med oss micken ut på stan för att prata med henne om skrivande, vägen till bokkontrakt, den kommande boken och, givetvis, om vad Therese är förbannad på. Vi själva är förbannade på besserwissrar och folk som, bokstavligen, inte tar hand om sin egen skit. Men kanske är vi även lite förbannade på semestern. Vad hände med alla böcker vi skulle läsa ut? Alldeles för lite! Istället har vi ägnat oss åt SUP och tv-serier. Vi avslöjar nästa RAFFLANDE person vi kommer att intervjua i kommande avsnitt och presenterar även nästa bokcirkelbok. Eventuellt hänger de där två ihop – den som lyssnar får se. Har ni för övrigt tänkt på hur lätt det är att blanda ihop Margaret Atwood med Margaret Thatcher? Nähej. Nej, inte vi heller. Egentligen.

 

Böcker vi pratar om

Therese Krook, Tala är silver

Elizabeth Hand, Se mörkret

Lena Ackebo, Världens vackraste man

Veckans tips

Oatly Påmackan

Bok till En förbannad bokcirkel  (cirkeldatum: 18 september)

Elizabeth Hand, Generation Loss (Tips: Constant Reader, som ger ut Generation Loss, säljer den för blott 79 kronor)

Övriga tidsfördriv

Marcella

Hans Rosenfeldt

Intervju med Elizabeth i SvD

Jason Bourne (för sista gången)

 

Enslaved also known as inledningslåten i Frost:

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply