Avsnitt

Avsnitt 18: Tre kärlekshistorier, tre tips och lite om att vandra över fjorton ängar

Nu har det hänt igen! Vi har båda läst samma bok: Du, bara av Anna Ahlund. En bok som vi eventuellt inte hade hittat om det inte vore för Instagram. Patricia Highsmith har blivit ännu mer favoritförfattare hos Sofia, som har läst Carol och nu eventuellt, äntligen, kommer att läsa ut den sista Ripley-boken. Katta har läst den rara, mysiga boken Tala är guld av Cammie McGovern. Vad som inte är rart och mysigt alla gånger är folk i sociala medier, eller kanske snarare i sociala sammanhang – så vi förbannar lite över dem. Dessutom: sommarpratare vi ser fram emot att lyssna på i sommar! Surfs up!

Recensioner

Anna Ahlund, Du, bara

Patricia Highsmith, Carol

Cammie McGovern, Tala är guld

Veckans TRE (japp, 3!!!) tips

Sommar i P1

De dödas röster i P3

Pannkakor med röda linser

Övriga böcker som diskuteras

Susanna Lundin, Hindenburg

Jennifer Niven, Som stjärnor i natten / All the bright places

Fideli Sundqvist, I love paper

Julie Murphy, Dumplin’

Övriga tidsfördriv:

Carol som film

Nick Drakes bästa skiva, om ni frågar Sofia:

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Charlotta juli 6, 2016 at 10:02

  Började lyssna på ”De dödas röster” igår, och OJ vad bra det är! Jag lyssnade raskt igenom de första fyra avsnitten och sen fick jag maken att lyssna medan jag stekte pannkakor så att vi kan lyssna tillsammans sen när han är ikapp. Väldigt bra format för radioteater, som annars kan bli rätt stolpigt och krystat. Extra kul med mixen mellan teater och intervjuer med verkliga personer.

  Jag har lyssnat på två ”Sommar” hittills i år, det med Annika Lantz och det med Danica Kragić Jensfelt. Båda bra!

  • Reply Katta juli 24, 2016 at 23:26

   Visst är den JÄTTEBRA!

  Leave a Reply