Bokcirkel

En förbannad podd cirklar igen

Det var så förbannat kul cirkla att vi gör det igen, va? Ja! Den här gången blir det en bok vi båda har klämt på länge: Om jag var din tjej av Meredith Russo! 

Boken cirklas i ett event på vår Facebook-sida från klockan 20.00 söndagen den 24 juli. Aktiv cirkling från yours trulys första timman, och sedan möjlighet för alla som inte hunnit läsa färdigt, eller bara vill tillägga något, att hänga på i prick en vecka. Alla är välkomna att både ställa frågor och svara på kommentarer. 

Glad midsommar på er!

Katta & Fiat

Om boken:

Amanda Hardys uppväxt har varit allt annat än enkel. Hon har mobbats av sina klasskamrater, och hon har hatat sig själv och kroppen hon fötts i. Varför? För att Amanda brukade vara Andrew.

Efter att ha genomgått en könskorrigering flyttar Amanda till sin pappa i en liten stad i den amerikanska Södern. Här vet ingen vem hon är eller vem hon brukade vara och hon kan börja om på nytt. För första gången får hon uppleva vänskap och kärlek. Hon faller för Grant, den gulliga killen som redan första skoldagen blir hennes vän. Men ju närmare Amanda och Grant kommer varandra, desto mer vill hon avslöja sin bakgrund för honom. Samtidigt är hon livrädd för att han inte skulle kunna se förbi den vetskapen. Kommer hon då att förlora både Grant och sitt nya liv?

Liked it? Take a second to support Sofia on Patreon!
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Om jag var din tjej | Bak bok mat juli 17, 2016 at 08:11

    […] En förbannad podd ordnar en bokcirkeldiskussion om boken med start den 24/7. Häng med, vetja! (Se poddens Facebooksida för mer info). […]

  • Leave a Reply