Avsnitt

Avsnitt 16: Hustrun, Pojkarna och alla manliga egon

Vad har Håkan Hellström och Kerstin Weigel gemensamt? De har båda gjort oss förbannade. Det här är avsnittet där vi lever upp till vårat namn och inleder med vad som gjort oss arga på sistone. Det är även avsnittet där vi har fått för lite syre. Eller kanske för mycket? Lyssna så förstår ni. Vi kopplar ihop Pojkarna och Hustrun med det manliga egots mystik, komplett med några skelett från våra egna garderober. Och så pratar vi om Meg Rosoff och Så har jag det nu, såklart! Bonus: Katta minns sitt deltagande i Stylingakuten. Happy listening!

Recensioner

Veckans tips

Övriga böcker som diskuteras

Bloggar som nämns

Andra tidsfördriv

One tree hills opening credits (som Sofia sjunger på och Katta hävdar att det är The OC som låten är med i. Katta har fel fel fel).

Katta i Stylingakuten 2004 (ack den ungdomen – youth is wasted on the young)

Preacher

Pride

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply