Avsnitt

Avsnitt 15: Åsneprinsen, Vattnet drar, Stoner och en förbannad bokcirkel

Två veckor har gått, ett nytt avsnitt liv har fått! Och böcker har sannerligen blivit lästa. Förutom de som nämns i rubriken har Katta läst Det växer – en serieroman om abort, och Sofia har ÄNTLIGEN läst Oryx och Crake. En milstolpe! Katta är för övrigt så upprörd på en person i en av böckerna hon läst att hon slänger ur sig det hederliga, gamla uttrycket: pisspotta. Vi pratar om bokåtervinning, semesterläsning och pappersbok kontra e-bok. Den kanske största grejen som händer i det här avsnittet, dock, är att vi startar upp en förbannad bokcirkel! Då och då i den här podden kommer vi att förbereda er på en bok som vi båda kommer läsa och diskutera ett eller två avsnitt fram. Ni får möjlighet att själva leta upp och läsa boken och sedan, någon dag efter att avsnittet släpps, cirklar vi boken på vår facebooksida. Är det inte fantastiskt? Men – tänk inte mer på det nu. Gå in och lyssna på avsnittet istället och tänk på det sedan!

Recensioner

Veckans tips

Bok till En förbannad bokcirkel (inför vecka 22, 2016)

Meg Rosoff, Så har jag det nu

Övriga böcker som diskuteras

Andra tidsfördriv

Bibliotek som vi älskar

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Gabriella maj 25, 2016 at 06:17

    Apropå fysiska böcker vs läsplatta, jag har varken bokmärke eller taxöron i mina böcker. Jag memorerar sidnummret jag är på, och har nog alltid gjort så. Funkar bra för mig som har bra sifferminne, och glömmer jag mot förmodan bort vart jag är så läser jag om några sidor tills jag hittar rätt. Tack för ett bra avsnitt, ska försöka få tag i Meg boken ni pratar om. 🙂

    • Reply Sofia juni 12, 2016 at 19:54

      Men! Hade helt missar en kommentar här. När jag var ung mindes jag också sidnummer! Men nu är jag för gammal och splittrad 🙂

    Leave a Reply