Övrigt

Bokbloggsjerka 13-16 maj 2016

jerka11Jag har tänkt ganska länge att bokbloggsjerkan verkar ju himla kul och tänkt att det vore ju läckert om jag hade en bokblogg och kunde delta. He he he, det har jag ju visst. Även om vår poddblogg är lite sömnig (ni vet, småbarnsmorsor, heltidsarbete, poddinspelningar, yada yada yada) så är vår avsikt egentligen att blogga om böcker, för vi hinner ju långt ifrån med alla böcker i podden. Speciellt inte när vi är inne i läsflow.

Hur som helst, veckans jerka!

Av böckerna i din bokhyllan, vilken titel beskriver dig bäst?

Nu är det ju så här, i ärlighetens namn, att jag inte har en särskilt välfylld bokhylla alls. Jag försöker att inte samla på mig allt för många böcker, ger gärna bort, skänker till välgörenhet och ställer i bokhyllan på jobbet – och lägg där till att jag mest läser böcker i plattan nu för tiden, så förstår ni kanske det magra utbudet av böcker i Casa Katta. Alltså, det är klart jag har böcker hemma, men vi snackar liksom inte många hyllmetrar.

Men jag landar på denna, The tattooed lady av Amelia Klem Osterud, av den enkla anledningen att jag har tatueringar och är en lady. Ja, i alla fall vissa dagar. Eller tatueringarna har jag ju alla dagar – men hur ladylike jag är varierar helt klart.

wp-1463301675895.jpg

En historisk bok om kvinnan och tatueringar. Åh, älskar sådana här böcker.

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Lion´s Library maj 15, 2016 at 20:27

  Jag är nog lite tvärtom, behåller gärna alla böcker, vartenda en 🙂 Intressant val av titel.

 • Reply Boklysten maj 15, 2016 at 20:49

  Den boken blir jag väldigt nyfiken på!

 • Reply Monika maj 16, 2016 at 07:44

  Jobbar på att lära mig att ge bort böcker. Det funkar så där 🙂 Bra titel du har hittat 🙂

 • Reply Holavedsbruden Ewa K maj 16, 2016 at 08:30

  Kul val av titel. Jag hade period då jag gjorde mig av med böcker, men nu har jag vänt och samlar på mig dem igen.

 • Leave a Reply