Avsnitt

Avsnitt 14: Skrattyoga, århundradets tråkigaste kärlekskrig och melodifestival

Vi dricker lite vin och spelar in avsnitt fjorton, där en av oss har firat valborg med trotsiga barn, en annan varit på skrattyoga (för tolv år sedan) och båda försökt ta sig igenom Århundradets kärlekskrig av Ebba Witt Brattström. Sofia har läst deppiga Christina Stiellis Jag älskar dig inte, medan Katta har kört igenom det peppiga verket Dumplin‘ av Julie Murphy. Det här är över huvud taget vårt kanske peppigaste avsnitt där vi efter ett halvt glas vin bland annat pratar om hur vi vill ha våra begravningar, hur en av oss hade en relation med en störd man och om sicklit – litteratur som skildrar sjuka. Men räds icke! Det blir även lite feministpower från Bitch Planet, lite barnbokstips och våra favorithits från melodifestivalen. Skål!

Recensioner

Veckans tips

Övriga böcker som diskuteras

Andra tidsfördriv

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Charlotta maj 20, 2016 at 08:01

  Tack för ett bra avsnitt!
  Apropå skräck och melodifestivalen så finns det ett avsnitt av ”Psykologer läser” med John Ajvide Lindqvist och Mats Strandberg där de diskuterar skräck, och Mats Strandberg presenterar en idé som involverar melodifestivalen (och ger exempel på hur Albin och Lo pratar!). Mycket lyssningsvärt!

  • Reply Katta maj 20, 2016 at 08:23

   Åh! Det måste jag lyssna på! Tack för tipset!

  • Reply Sofia maj 20, 2016 at 09:32

   Det låter fantastiskt! Stod och klämde på en John Ajvide-bok senast igår faktiskt. Han har halkat bak lite i min bokhylla de senaste åren.

  Leave a Reply