Andra tidsfördriv

En målarbok för förbannade poddare?

The-Passive-Aggressive

Finns det NÅGON som inte har en målarbok för vuxna vid det här laget? Eh, ja, jag har inte en och jag känner mig hyfsat säker på att Sofia inte heller har någon. Inte heller känner jag någon jättetörst efter att färglägga i avslappningssyfte eftersom jag är sjukt dålig på att rita och medan alla andra fyller i så att sådana där förbannade målarböcker ser ut som smärre konstverk så är jag helt och hållet övertygad att jag inte kommit längre med mina färgläggningsskills än vad jag hade sist jag testade (när jag var 5). Men visst, det skulle väl vara denna målarbok som omvänder mig (eller i alla fall muntrar upp mig): The Passive-Aggressive Coloring Book: (For People Who Just Don’t Get the Whole Calm Thing). Jag menar, bara texten om boken gör mig på rätt bra humör:

Are you tired of all those coloring books claiming that they ll bring you inner peace and calm? Do you twitch at the thought of yoga bodies, kale diets, and people who just have the whole thing under control? This book is your antidote. We don t mind if you want to give the passive-aggressive coloring book to your dog to chew; feel free to use it to light the fire or prop up the table leg. If you feel really desperate you may even want to color it in . . . or scribble it out. The choice is yours.

Åh, jag älskar den här boken utan att ens ha sett den live.

Finns hos till exempel Adlibris för 111 kronor.

new28-passve-aggressive-really-in-the-bag-3-layers-pasg-aw

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply