Avsnitt

Avsnitt 13: Prydhet, praktfulla stånd och prydliga hem

Hej hopp! I det här avsnittet tar vi upp den ekivoka och väldigt dystra Hausfrau, som vi båda har läst och båda är lite kluvna till. Det kan tydligen bli för mycket feelbad i en bok! Vem hade kunnat ana? Sofia har läst en topplistebok i hopp om att komma i från all feelbad, men lyckades sådär med Öppnas i händelse av min död. Katta försöker lära sig städa med den lite märkliga och lätt maniska boken Konsten att städa. Vad tycker vi om städning och hur har vi det hemma egentligen? Det får ni veta om ni lyssnar på avsnittet. Då får ni även höra om vad vi ser fram emot, feelbad vi inte vågar läsa och vad vi tycker om en självgod bok i barnuppfostran som alla andra älskar. Ja, och mycket mer än så, så klart. Välkommen att fånga dagen med ett sprudlande avsnitt om jobbiga saker och vanlig förbannad vardag, helt enkelt!

Recensioner

Mer Hausfrau i podd:

Avsnittet från Ett eget rum

Övriga böcker som diskuteras

Andra tidsfördriv

13007383_10153440419475636_798510139906540026_n

giphy

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply