Avsnitt

Avsnitt 12: Nakenfis, gymnasiesnubbar, chipsbowls och den ökända historien om Frankie Landau-Banks

Förutom det fantastiska med att vi nu är inne i den första vårmånaden (fantastiskt för den av oss i podden som inte lider av pollenallergi vill säga), så har vi båda lyckats läsa samma bok igen: E. Lockharts Den ökända historien om Frankie Landau-Banks. Vi joinar team Frankie utan tvekan, diskuterar herrsällskap, snubberier i allmänhet och gymnasiesnubberier i synnerhet (fast finns det egentligen en åldersgräns? Det får vi prata om i ett annat avsnitt.). Vad händer mer? Jo, det här: Katta älskar Det händer nu av Sofia Nordin och drar paralleller till Dawsons Creek av Förr eller senare exploderar jag. Sofia gottar ner sig i den gothromantiska Underjordens hemlighet av Paola Russo som innehåller både Cthulhu och Örebro. Vi recenserar några barnböcker som handlar om sådant som berör, i ett fall så mycket att Sofia började gråta när boken var slut. Vill du inte veta så mycket om det här, men ändå höra oss rasa över salladsskålar eller känna gemenskap med någon annan som ogillar Forrest Gump? Jamen då är det här ändå avsnittet för dig! Så vad väntar du på? Roffa åt dig en chipsbowl, plugga i lurarna och tryck på play.

Recensioner

Veckans tips

#chipsbowls för vi menar: HALLÅ vad chips är awesome!

Övriga böcker som diskuteras

Andra tidsfördriv

4553c9d0-2b77-0132-3ff9-0ebc4eccb42f

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply