Nyheter

Mats Strandberg: Monstret i natten

29692556_O_1Om du lyssnar på podden (så klart du gör) har det säkert inte gått dig förbi att både Sofia och jag är ganska stora fan av Mats Strandberg. Dels för att han skriver awesome böcker, så klart – Cirklen-trilogin som han skrivit tillsammans med Sara Bergmark Elfgren är ju inget annat än ett mästerverk och Färjan med sina brutala vampyrer på Östersjön var ju också fenomenal (kommer INTE våga se den som film dock!), och dels för att Mats verkar vara en genombra person som alltid har tålamod att besvara våra hyllningar av honom på instagram. Och sånt gillar man ju.

Monstret i Natten, en sprillans ny bok av Mats, når butikerna denna vecka och jag är faktiskt jättepepp! En kapitelbok för barn i åldern 6-9 år, illustrerad av Sofia Falkenhem, som handlar om Frank Steen, som på sin nionde födelsedag blir biten i handen av grannhunden Uffe och snart börjar han drömma mystiska drömmar. Drömmar där han är täckt av lurvig päls och springer i skogen på fyra ben och bär på en innerlig längtan att bli klappad, kliad mellan öronen och gosad med. Men alla blir rädda och han förstår just inte varför.

Jag har en känsla av att vi kommer prata om Monstret i Natten i podden framöver.

 

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply