Recensioner

Tony Cronstam: Snipp och Snopp – Lika eller olika

snipp_snopp_400-500x500

Den här boken, Snipp och Snopp – Lika eller olika? hade helt gått mig förbi, tills jag fick hem ett exemplar. Vi läste, vi gillade, och jag postade en bild på instagram. Det visade sig att jag eventuellt var den enda som faktiskt hade missat den här boken och den var redan n storfavorit hemma hos flera barnfamiljer i min bekantskapskrets. Med all rätt så, för det är faktiskt en himla bra liten bok, om snoppar och snippar och om att vara olika men lika. Och så är den ju superspännande och hemskt fnissframkallande tycker barnen på grund av hallå: SNOPPAR OCH SNIPPOR.

Den är skriven och tecknad av Tony Cronstam, ni vet han som gör Elvis och efter att själva berättelsen är slut (spoiler alert: vi är alla samma, oavsett om vi har snippa eller snopp) så kommer detta extra uppslag som är helt och hållet FANTASTISKT!

imag1279.jpg

Kort och gott: rekommenderas varmt! Nu är det snart dags för detta ex att vandra vidare hem till den andra halvan av En förbannad podd. Morris reaktion på detta var att säga att det tyvärr inte går, för han har tydligen ätit upp den. Ja hopp!

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply