Avsnitt

Avsnitt 11: Jojo Moyes, en tragisk släkthistoria, förlossningar och en himla massa böcker 

Vi är tillbaka! Sofia är inte deppig längre! Barnet är ute! Katta är frisk! Efter barnafödande och huvudbry kring hur man poddar på distans, så är vi äntligen här igen, likt ett påskägg fyllt till bredden av smarrigt bokgodis. På ett ungefär. Vi testar att podda via Skype (och det gick ju uppenbarligen svinbra, vilka genier vi är) och har hunnit läsa en hel del sedan vi sist talades vid. Ni får bokrecensioner, livsrecensioner och tv-serietips. Dessutom bjuder vi på det rätta uttalet av Moyes, förlossningsankedoter (varsågoda för TMI mot slutet av avsnittet), Matt Damon och Christian Bale MEN inte ett ord om serien Katta snart inte får nämna vid namn… eller, vi nämner den inte vid namn i alla fall. Så. Tveka inte som våren! Koppla av, koppla in och lyssna!

Recensioner

Veckans boktips

Övrig böcker som diskuteras

Andra tidsfördriv

Batman v Superman: Dawn of Justice

bourne

Jason Bourne

Pride and Prejudice and Zombies

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply