Övrigt

En platt surdeg

Hörrni! Har ni köpt något på bokrean? Det har jag! Jag hade inte tänkt göra det eftersom jag nästan uteslutande försöker läsa på min platta, MEN! det råder ju en oerhörd konkurrens kring plattorna här hemma. Jag och Slaktar’n har ju en varsin platta. Tyvärr verkar det som om våra småbarn uppfattat det som att dessa plattor egentligen är deras. Nu har de ju inte jättemycket tid ihop med plattorna, problemet är att deras plattid sammanfaller med min tid för hemresa i kollektivtraffiken, med andra ord så sammanfaller det med min lästid. Och det finns INGET som skapar så dålig stämning hemma som när bara ett barn kan platta. Med andra ord ligger min platta kvar hemma, och jag åker kollektivt utan läsning.

Det finns fyra val:

  1. Skit i att ungarna kommer starta inbördeskrig och ta med plattan ändå. (INTE värt, de bråkar nog som det är)
  2. Köp en läsplatta till mig
  3. Köp två svinbilliga plattor till barnen och reclaima våra plattor
  4. Köp böcker

Så, jag köpte böcker på rean. På internet förstås så någon annan får släpa hem dem till mig. Sedan får jag ta tag i den där platta surdegen framöver. När jag känner mig rik typ.

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sofia mars 9, 2016 at 23:33

    Köp en läsplatta! Jag ÄLSKAR min och den är helt ointressant för klåfingriga barn. Tror att det finns en del nedsatta nu under bokrean. Do it!

  • Leave a Reply