Avsnitt

Avsnitt 10: Ett rabblande avsnitt om seriemagasin och barnböcker

Vi har läst serier! Och barnböcker. Sofia hävdar bestämt att hon har gjort research inför detta avsnitt, men blandar ändå ihop Lost Boys the Tribe och Lost Boys the Thirst. Katta gillar Buffy-serier, men ingen av oss älskar Nemi. Vi fortsätter att sätta oss in i det spännande uttrycket obror, resonerar lite kring om barnböcker var bättre förr, vad vi tycker om Bamse och pappa Åberg egentligen och så avslöjar Kattas sitt framtida karriärval som… ja som vadå? Det får ni minsann lyssna på avsnittet för att få reda på! När nästa avsnitt kommer vet vi inte riktigt, ity ett barn ska födas snart – men den som väntar på något gott har det ju bara trevligt. Eller hur? midnattskor

Recension

Övriga serier och böcker vi diskuterar

Bloggtips

Andra tidsfördriv

axlrose

Snyggve (om ni frågar Sofia):

5EBF8E3E4

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply