Avsnitt

Avsnitt 9: Om att vara obror, mysa till feelbad och gråta av feelgood

efplogga

Först och främst kan vi väl ta en stund att beundra vår nya logga som Maria Björnbom-Öberg aka Bokkei på instagram har ritat åt oss? Vi tycker så vanvettigt mycket om den! Sedan, eller kanske till och med samtidigt som ni beundrar loggan, kan ni lyssna på ett sprillans nytt avsnitt av En förbannad podd! Den här gången är vi finklädda och recenserar hela fem böcker. Ingen vet hur det gick till, men vi läste ut dem (nästan) allihop. Katta lär Sofia vad en obror är och Sofia lär inte Katta så himla mycket kanske, men hon har i alla fall börjat få över Katta till den mörka sidan: feelbad-böcker. En av oss hyllar videovåld, medan den andra föredrar lite mer feelgood-film. Ett farväl till Bodil Malmsten, lite filmtips på det och några minnen från reality-tv vi gråtit till och ja – där har ni ytterligare ett rasslande avsnitt att lyssna på!

 

Recension

Övriga böcker som diskuteras

Andra tidsfördriv

Nyordslistan 2015 (Språktidningen)

Bodil Malmstens blogg Finistere

Kattas gamla blogg Chick Lit Chick

Mondo Guerra från Project Runway

Pitch Perfect:

Hilary & Jackie

I Faderns namn

Jason Bourne:

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply