Avsnitt

Avsnitt 8: Matt Damon, Sara Stridsberg och olämplig ungdomslitteratur

Ett nytt avsnitt är här. Sedan sist har Katta drabbats av startitis samt ägnat massor av tid åt att inte läsa allt hon borde läsa, vilket vill säga: kurslitteratur samt tre påbörjade böcker. Sofia däremot är än mer övertygad än sist att hon troligtvis hittat en ny favoritförfattare. Vi pratar om Matt och The Martian, hyfsat olämpliga böcker som var poppis när vi var pre-teens (hur mådde Virgina Andrews EJENTLIEN?) och så raljerar vi en del över ett matlagningsprogram. Eftersom att vi är nere med samtiden pratar vi så klart lite om Katerina Janouch senaste utspel och vad vi nu ska göra med hennes barnböcker. Detta och mycket mer i årets andra avsnitt av årets mest rafflande bokpodd!

FullSizeRender

Recension:

Boktips:

Övriga böcker som diskuteras:

Andra tidsfördriv:

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply I tider av trots och sömndeprivation – Katta Kvack februari 7, 2016 at 19:10

  […] på tal om andra saker jag gör när jag inte bloggar här så släppte Sofia och jag vårt åttonde avsnitt av En förbannad podd i måndags. Älskar den himla podden. Alla avsnitt finns samlade här, eller så kan ni hitta dem i […]

 • Reply Anna februari 10, 2016 at 22:13

  Hej, jag är så himla förtjust i er podd. Älskar böcker bokprat och boktips. Tänkte passa på att tipsa om en app som en kompis är utvecklare av. Wyzr. En bokklubb i appformat som jag tycker är grym för jag även kan kolla igenom min boksamling digitalt 🙂

  • Reply Katta februari 12, 2016 at 09:32

   Åh! Tusen tack för fina ord! Ska spana på appen <3

  • Reply Sofia februari 12, 2016 at 11:46

   Tack Anna! Vad glad jag blir 🙂

   Har laddat ner appen!

  Leave a Reply