Uncategorized

Tolfte dagen: En rolig bok

IDAG FYLLER JAG ÅR! Och om ett år fyller jag jämnt. Vilka jämnt tal jag fyller om 365 dagar lämnar jag osagt.

En rolig bok alltså. Men gud, nu håller jag på att svara Tio lektioner i matlagning igen. Eventuellt är jag lite besatt av Lotta Lundgren. Eventuellt kollar jag slaviskt på julkalendern enbart på grund av henne. Eventuellt satt jag under nobelsändningen och ba: kommer du ihåg för några år sedan när LOTTA var med och smakade och pratade om maten. Och till slut blev jag riktigt desperat och ba: om man blundar, låter inte Jessika Gedin himla likt Lotta då? Om jag och Slaktar’n i framtiden skiljer oss, kan jag tänka att det var ungefär detta ögonblick som han kommer säga förändrade allt. Men vaddå? Det är ju sant! Hon låter faktiskt jättemycket som Lotta om man blundar!

Nu är det faktiskt så, att Tio lektioner i matlagning ÄR den bok som jag suttit på pendeltåget och skrattat högt till när jag läst. Den är så fantastiskt rolig. Så jag tänker vara lika tråkig som den boken är rolig och tipsa om den igen. Och har jag inte fått alla att antingen läsa boken eller bli riktigt förbannade på mig innan denna julkalender är över, ja, då har jag inte tjatat nog helt enkelt.

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply