Övrigt

Elfte dagen: den här boken läser jag i jul

Julen 1988 läste jag Moonwalk av Michael Jackson. Hans autograf var tryckt i guld på pärmen och jag var så himla glad över att den fanns där. Sedan sade min slyngel till bror ”Du fattar väl att han inte har skrivit det där på din bok, utan att den är tryckt på alla” och då grät jag. Sedan dess har jag inte läst böcker på julen. NÄRÅ! Jag har läst ganska mycket på julen faktiskt. I år läser jag garanterat fortfarande Mr Ripley-trilogin. Men jag hoppas att jag även läser Jennifer Clement – En bön för de stulna. Har så himla svårt att inte köpa den, men jag har önskat mig den i julklapp och hoppas, hoppas, hoppas att någon ger mig den. Annars är det den första boken jag knatar iväg och köper själv när butikerna öppnar igen.

en-bon-for-de-stulna

Liked it? Take a second to support Sofia on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Peppe december 11, 2015 at 20:11

    Avslutade nyligen den, så himla hemsk och bra.

  • Leave a Reply