Övrigt

Åttonde och tionde dagen – eftersom jag SUGER

Okej, jag har uppenbarligen lite svårt att hänga med just nu. Jag kan egentligen inte skylla på att jag inte hinner, det är liksom bara det att dagen och kvällen tar slut mycket snabbare än vad jag räknar med. Fullt ös på jobbet på dagtid och samma sak hemmaledes på kvällstid.

Men okej. Här kommer dag 8 och dag 10. En så kallad dubbelmacka, if you will.

Åttonde dagen: Bästa boken i år

Jag skulle nog våga mig på att säga Lollo av Linna Johansson. Jag läser dock en annan bok just nu som också är JÄVLIGT bra, men helt och hållet annorlunda än Lollo. Jag säger nog Lollo ändå! För Lollo var banne mig awesome!

Tionde dagen: Den bok jag har läst flest gånger

13arJag läser ju väldigt sällan om en bok. TV-serier kan jag nöta om och om igen, tills jag kan dem utantill. Men inte böcker. Eller, det har jag ju säkert gjort, bara att jag inte minns. Faktum är att jag ofta börjar på böcker och ba: vääääänta lite nu, och inser halvvägs igenom att fan, denna har jag ju redan läst. Liter av svårt dåligt minne. MEN det finns en bok som jag VET att jag har läst jättemånga gånger: Tretton år av Judy Blume. Den verkar inte gå att få tag på under sin svenska titel längre, men jag tror att det är samma bok som den som på engelska heter Just as long as we’re together. Jag fick den här genom en sådan där prenumerationsbokklubb som jag var medlem i – Läslusen tror jag den hette – och jag ÄLSKADE den.

Så där. Nu är jag på banan igen inför min dag imorgon. SOM OCKSÅ RÅKAR VARA MIN FÖDELSEDAG! Ser fram emot alla blombud ni kommer skicka till mig nu när jag outat detta!

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Fiat december 11, 2015 at 20:46

    TRETTON ÅR?!? Åååh! Hade glömt den och nu när jag ser framsidan sköljer litervis av nostalgi över mig. Älskade den!

    • Reply Katta december 11, 2015 at 20:53

      Undrar om den finns kvar hos mamma någonstans. Blev himla sugen på att läsa den igen.

    Leave a Reply