Övrigt

Nionde dagen: En bok jag ville aldrig skulle ta slut

Jag vill aldrig att bra böcker ska ta slut, men på rubriken svarar jag ändå valfri Harry Potter-bok. Jag köpte dem direkt när de gavs ut och läste dem väldigt snabbt (för att vara mig, får jag väl tillägga). Utom den sista för att… ja den var lite för tung va! De blev ju liksom bara tjockare och tjockare och där på slutet, då gick det bara inte längre – men jag har sett alla filmerna. Gillar både filmerna och böckerna lika mycket i det här fallet. För övrigt så har jag styrketränat en del det senaste året, så även om Mr Riply-trilogin är lite för osmidig att ta med i kollektivtrafik på grund av storleken, så orkar jag faktiskt hålla upp den. Det bådar gott för ett avslut för både Cirkeln och Harry Potter, med andra ord.

harry-potter-series

Liked it? Take a second to support Sofia on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply