Övrigt

Sjätte dagen: En bok som gör mig glad

Får jag svara Tio lektioner i matlagning igen? NÄHÄ?! Inte det minsann. Då svarar jag väl: alla böcker som får mina barn att knipa käft i några minuter. Ja, det har varit en sådan helg.

Jag älskar faktiskt (nästan) alla böcker om Mamma Mu och Kråkan. Mamma Mu är så härligt livsbejakande och manipulativ, Kråkan är så underbart bitter och lättlurad. Teckningarna är fantastiska och böckerna är faktiskt på det stora hela skitroliga. Förutom Mamma Mu åker bobb för dels är den för lång och dels så är det väl för fan ingen bobb hon åker, det är väl ändå en snowracer? Och jo, jag är väldigt insatt i böckerna om Mamma Mu och Kråkan för vi har lånat alla på biblan och har fått köra lånen på repeat eftersom Eddie inte riktigt vill acceptera att det inte är våra böcker.

image

Liked it? Take a second to support Katta on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply