Övrigt

Julutmaning! Första dagen: just nu läser jag

Vi tänker minsann inte vara sämre än många andra – nej vi tänker vara minst lika bra och hoppa på #pocketshopjulutmaning! Det var Den där Jenny som vinkade om den på Instagram först i mitt flöde, och vi var ju inte sena att tycka att det vore en fantastisk utmaning även för oss. Eftersom att ett poddavsnitt om dagen skulle bli lite övermäktigt, så kör vi ett blogginlägg om dagen istället. Idag, denna första dag i december, är det jag, Sofia, som tar första rubriken!

Det är en lite meningslös rubrik att ta i och för sig, eftersom att jag kommer att prata om den ena boken när vi förhoppningsvis (man vet ju aldrig i influensa-tider) spelar in på lördag. Den andra boken är en bokcirkelbok och det säger ju bokcirkelbokslagen, att bokcirkelböcker får man minsann inte diskutera förrän cirkeln är sluten, men ni kan ju få veta vilka böcker det är i alla fall.

Just nu läser jag de här två böckerna:

697351819 tva-eller-tre-saker-jag-glomde-beratta-for-dig

Nathan på väg till jobbet och Joyce på väg till sömnen, det vill säga: i sängen. Jag kan som sagt inte säga så mycket, men jag kan säga som så här, i alla fall, att Joyce Carol Oates – henne får jag nog hitta ytterligare en bok av för att kunna ge en rättvis bedömning. Vad gäller Nathan Filer, så var det jag som tog fram honom till omröstning i bokcirkeln (som ovan nämnda Jenny är initiativtagare till). Det var en bok jag aldrig hade valt, om det inte vore för att några andra böcker sket sig. I framtiden får ni veta om det var bra eller dåligt! Någon som har åsikter om vad jag borde läsa just nu eller någon som vill dela med sig av vad den läser själv?

 

Resten av rubrikerna ser ut så här:

12325336_10154105917343488_1182765507_n

Liked it? Take a second to support Sofia on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Bokutmaningar galore | Julia Skott - pangbrud och skjutjärnsjournalist. december 2, 2015 at 09:23

    […] Från #pocketshopjulutmaning, som jag hittade hos En förbannad podd: […]

  • Leave a Reply