Övrigt

Liten uppdatering på e-boksfronten

Jag fick ett recensionsex av Lollo (Linna Johansson) från Modernista i form av en e-bok! Och vem är väl jag att neka detta tillfälle att inviga Alex/Svartmetalex läsplatta med ovan nämnda bok? Eller ja. Inviga och inviga. Alex har väl läst hundra böcker på plattan innan, men för mig är det första gången ever! Tankar så här långt:

  • Över lag en himla smidig pryl, med läsvänlig text
  • Älskar att kunna justera storlek och ljus själv
  • Älskar ÄNNU mer att kunna se hur många procent jag kommit i boken
  • Älskar inte att sidantalet som anges längst ner på varje sida, är det som finns i pappersboken. Två sidor på plattan är lika med en sida i verkligheten i den storlek jag har nu, och mitt ordningssinne pallar inte riktigt det. 
  • Lollo är en bok som förtjänar att läsas i pappersform. Mer än så får ni inte veta förrän den recenseras i ett kommande avsnitt!

 

Liked it? Take a second to support Sofia on Patreon!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply